Om Club Sade®

Club Sade® är en mötesplats i levande livet för personer med intresse av BDSM och fetischism.

Vårt syfte är att skapa möjligheter att träffa likasinnade. Diskretion och ömsesidig respekt är en hederssak och en förutsättning för verksamheten.

Club Sade® drivs helt ideellt av medlemmarna.

 

Målsättning

Club Sade® vill verka för alternativa sexuella minoriteters möjligheter att träffas, umgås, utvecklas och stärka sin identitet. Detta kan ske genom politiska, kulturella och organisatoriska medel som till exempel att ordna fester, hålla kurser och informera.

I Stockholm ordnas fester och träffar för våra medlemmar flera gånger per år. Club Sade® samarbetar med ett flertal andra klubbar och medlemskap i dessa gäller för besök på Club Sade. Du måste kunna visa medlemskort eller motsvarande form av bevis på medlemskap vid entrén.

 

Samarbetsföreningar

Medlemmar i klubbar med samma inriktning från Sverige och andra länder är varmt välkomna, boka din/era biljett/er via “Kalendarium & biljetter m.m.” .

 

Kontakta oss

info @ clubsade.se (tag bort blanktecknen runt @ så fungerar e-post-adressen till oss).

Ett råd när du skickar e-post till oss är att förse e-brevet med en rubrik, annars riskerar de att försvinna i vårt e-post filter. Om du svarar på e-brev som vi skickat, tänk på att inte använda “svara alla”-knappen.

 

Organisationsnummer

Vårt organisationsnummer för Club Sade® är 802488-5983 och registrerades 2014-05-09.

Leave a Reply